Kérdésed van? Hívj minket! +36305234758

Blog

Fruzsi és Zsófi vagyunk, testvérek, akiknek egészen gyerekkoruk óta fontos szerepet töltöttek be az állatok. Eleinte csak kedvtelésből tartottunk családilag lovakat, kecskéket, baromfit, szürkemarhákat, mangalicákat és egy szamarat. Később már családi vállalkozássá vált a lótartás mivel a lovak lettek az egyik kedvenc állatfajta a farmon. Persze muszáj megemlíteni, hogy több kutya és egy macska is a kedvencek létszámát bővítik.

A saját lovak létszámának a növekedésével és tenyésztésével kapcsolatosan megismerkedtünk a lovas táplálékkiegészítőkkel, amelyek kiemelkedő részét képezik a takarmányozásnak. Eleinte a saját lovainkon 'kísérleteztünk', hogy mit és hogyan szeretnek enni, beválik e az ötlet. Később a Kishársas Lovarda lovasai is igényt tartottak a táplálékkiegészítőkre és így született meg a FRUZSO Horse Nutrition. A professzionalitást garantáljuk mivel több éves tapasztalattal és háttértudással is rendelkezünk.

A mi táplálékkiegészítőkkel foglalkozó kisvállalkozásunk elsődleges szempontja, hogy a lovak egészsége mindenek felett van. Ezért is fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy milyen minőségű tápanyagokat szerzünk be és adunk el. Fontos számunkra, hogy bio és vegyszermentes alapanyagokat használjunk ezzel is javítva a gyógyulás és az immunerősítés mértékét. Lehetőség van nálunk a ló igényeire és személyére szabva táplálkozási tanácsot kérni e-mailben.

Fontos még megemlíteni, hogy a termékeinkkel a környezetvédelemre is tekintettel vagyunk, hogy ne termeljünk több hulladékot, így minden csomagolás akár többször is felhasználható vagy szelektíven is gyűjthető.

Hisszük, hogy a FRUZSONÁL megtalálod a megoldást a lovad problémájára mi pedig itt leszünk, hogy segítsünk.

Szeretettel,
Fruzsi & Zsófi

 

SZPONZORÁCIÓ

Díjlovas Championátus - Tattersall 2023. 10. 06-08-ig